Forbedr din økonomiske situation som studerende

Det kan være stramt økonomisk at være studerende. De fleste studerende må nøjedes med en indtægt i form af SU, som kun ligger på omtrent 5000 kroner. Det kan derfor være svært at finde penge til de mange udgifter, der hober sig op, når du flytter hjemmefra og selv skal stå for det hele.

Der er mange forskellige tips til, hvordan du som studerende kan forbedre din økonomiske situation og spare nogle penge i løbet af måneden. Det er en rigtig god idé at inkorporere sådanne metoder i din hverdag, da det kan mindske rigtig meget stress.

Hvis det står helt skidt til, kan du altid tage et hurtigt og lille lån hos voreslån.dk. Du kan blandt andet tage et nemt og hurtigt mobillån – 3 steps der kun tager 5 minutter. Nemt og lynhurtigt til lave renter.  

3 metoder til at forbedre din økonomi

Hvis du er interesseret i at spare penge og forbedre din økonomiske situation, får du her 3 tips til, metoder du kan gøre brug af.

  1. Huslejen

Huslejen i de store studiebyer som Århus, København og Odense er meget høj. Det er derfor enormt dyrt at bo alene i en lejlighed, hvis du kun har en SU at leve for. Derfor er det en god idé at finde en samboende, som du kan dele lejen med. Det kan spare dig rigtig mange penge hver måned.

  • Madkort

En af de udgifter, som ofte er større, end du regner med, er indkøb af mad. Her er det derfor en god idé at lægge et klart madbudget og lave en konto kun til madpenge. På den måde kan du skabe et klart overblik over, hvad du bruger og har til rådighed til indkøb i løbet af måneden. Det er også oplagt kun at handle én gang i ugen, så du ikke bliver fristet og laver en masse impulskøb.

  • Studiejob

Hvis du kan finde lidt tid ved siden af studiet, er det oplagt at få et studiejob. Det behøver ikke være mange timer og kan hjælpe meget på den økonomiske front.